No products in the cart.
SELECTION – 12 PRALINE SPECTACULOASE
Selection este o gama aparte Leonidas. Pralinele, pregatite dupa retete sofisticate, nu se asociaza cu celelalte praline si specialitati Leonidas. Se comercializeaza separat, doar in ambalajele proprii.
Pozele pralinelor si ambalajelor Selection prezentate pe website-ul www.ciocolaterieonline.ro sunt cu titlu de prezentare. In realitate forma, textura, culoarea pot fi diferite.
ORIGINI
Selection Venezuela noir (Venezuela neagra) – ganache din ciocolata neagra din Venezuela
Ciocolata neagra cu continut de cacao 72% provenita din Venezuela; gust unic si puternic ca urmare a echilibrului perfect dintre forta aromei de cacao si notele lemnoase intense. Boabele de cacao provin in principal din soiul Trinitario cu amestec redus de Criollo.
Intensitate: 4
Note degustare: lemnoase, tanin
Selection Venezuela lait (Venezuela cu lapte) – ganache din ciocolata cu lapte din Venezuela
Ciocolata cu lapte cu continut de cacao 43%, preparata din boabe Criollo si Trinitario provenite din Venezuela; care combina arome puternice de caramel, alune de padure si unt. Radiaza note aromatice de cacao prajita si vanilie.
Intensitate: 3
Note degustare: untoase, vanilie
Selection Bresil (Brazilia neagra) – ganache din ciocolata neagra din Brazilia
Aceasta ciocolata de origine din Brazilia, cu un continut de 68.8% cacao, este un torent de arome intense de cacao, potentate de o tenta amaruie surprinzatoare si o aciditate racoritoare, sugerand arome fructate de banana verde, intensificate de note afumate. Boabele sale sunt cultivate in inima padurilor atlantice din Bahia, care marginesc coasta continentului, si provin din soiuri rare de Trinitario din bazinul Amazonului.
Intensitate: 4
Note degustare: banana verde, afumat
Selection Vietnam (Vietnam cu lapte) – ganache din ciocolata cu lapte din Vietnam
O ciocolata cu lapte delicioasa, cu un continut de cacao de 45%, obtinuta din boabe de cacao cultivata in delta Mekong din Vietnam, mica Venetie a Asiei. Aceasta pralina imbie cu o combinatie subtila de arome precum caramel, cafea si lapte afumat, scoase in evidenta de cacao amaruie.
Intensitate: 3
Note degustare: caramela, cafea
Selection Papouasie-Nouvelle-Guinee (Papua Noua-Guinee neagra) – ganache din ciocolata neagra din Papua Noua-Guinee
O ciocolata neagra cu 73% continut de cacao, obtinuta din boabe de cacao Trinitario din regiunea raului Sepik din Papua Noua Guinee. Ofera un gust de cacao prajita cu note proaspete, fructate (fructe de padure rosii, gust tropical), accentuate de arome de moca si cafea. Se disting, in egala masura, note de piper negru, struguri si miere.
Intensitate: 4
Note degustare: fructe rosii de padure, cafea, piper negru
FOOD PAIRING
Selection Tiramisu (tiramisu) – ganache cu aroma de tiramisu in cupa de ciocolata neagra
Ganache din mascarpone si pudra de cacao intr-o cupa din ciocolata neagra, acoperit cu granule Amaretti asezate delicat pe un strat de ciocolata alba. Aceasta pralina fara alcool rafineaza un dulce italian sofisticat si intriga oricare pasionat.
Intensitate: 2
Note degustare: cafea, frisca
Selection Argousier (catina) – ganache din catina si crema pralina in cupa de ciocolata neagra
Umplutura din ganache pe baza de piure de fructe de catina, facut mai agreabil de o nota de miere care confera dulceata si completat de crema pralinata din ciocolata cu lapte si alune de padure. Bobitele de catina au o aroma fructata, acru-astringenta iar sucul facut din ele are o culoare magnifica galben-portocalie. Combinatia de fruct, crema pralinata si ciocolata neagra face ca aceasta pralina sa fie o creatie unica.
Intensitate: 2
Note degustare: fructat, nuca
Selection Figue (smochina) – ganache cu piure de smochine si ciocolata aurie pralinata in cupa de ciocolata neagra
Umplutura pe baza de piure de smochine cu o nota de miere, acoperita de o crema pralinata cu ciocolata aurie. Aceasta reteta cu tonuri orientale combina minunat gustul ciocolatei aurii si celei negre cu gratia si aroma salbatica si fermecatoare a smochinei.
Intensitate: 1
Note degustare: fructat, caramel
FAMILIARE
Selection Violette (violeta) – ganache cu aroma de violeta, imbracat in ciocolata neagra
Intensitate: 2
Note degustare: floral, cacao
Selection Miel Chataigne (miere de castane) – ganache cu miere de castane, imbracat in ciocolata aurie
Intensitate: 2
Note degustare: calde, miere
Selection Gingembre Citron (ghimbir cu lamaie) – ganache cu ghimbir si lamaie, imbracat in ciocolata neagra
Intensitate: 5
Note degustare: piperat, astringent, citric
Selection Matcha (ceai matcha) – ganache cu ceai matcha, imbracat in ciocolata neagra
Intensitate: 3
Note degustare: matcha, cacao
Acum ca ati facut cunostinta cu noile opere de arta Leonidas, puteti vizita galeria https://www.ciocolaterieonline.ro/selection!
Lasă un răspuns